e-mail: sd.trnovskavas@gmail.com
GSM: 031 50 60 49
Sprejem strelskih šampionov

V petek 20.5. 2011 smo skupaj z barom Štucl v Trnovski vasi priredili sprejem za naše tekmovalce, ki so se ta dan vrnili s svečane podelitve pokalov in priznanj najboljšim strelcem severne regije. Na sprejemu je bilo zelo veselo, saj nas je v baru pričakalo veliko ljudi, ki so se veselili naših uspehov. Prisotni so bili tudi predstavniki Občine Trnovska vas. Pohvala in zahvala gre tudi baru Štucl za sodelovanje pri izvedbi dogodka.

Naši člani so na regijskem prvenstvu v postavi Roman Maguša, Damjan Prajndl in Dejan Cvetko presenetili vse in osvojili prvo mesto z skupaj 1079 zadetimi krogi, in tako za kar 17 krogov premagali drugo uvrščeno Hotinjo vas.

Prav tako so se odlično odrezali naši člani v posamezni konkurenci, saj smo dosegli dvojno zmago. Zmagal je Roman Maguša s 369 zadetimi krogi, drugi pa je bil Dejan Cvetko s 363. zadetimi krogi. Tretji naš član Damjan Prajndl je osvojil 14. mesto med 28 tekmovalci.

Tudi naši pionirji so se odlično odrezali na regijskem prvenstvu, saj so v postavi Žan Vrhovšek, Rok in Aleš Štebih zmagali s 510 zadetimi krogi. Med posamezniki je drugo mesto osvojil Aleš Štebih, peti je bil njegov bratranec Rok Štebih, Žan Vrhovšek pa je osvojil šesto mesto. Kot zmagovalci regijskega prvenstva so se uvrstili na državno prvenstvo kjer so dosegli 10. mesto.

Aleš Štebih je v tej sezoni postal tudi šolski regijski prvak Severovzhodne Slovenije! Ekipno so naši tekmovalci (OŠ Destrnik-Trnovska vas) dosegli drugo mesto. V ekipi je sodeloval tudi Boštjan Rola.

V regijski ligi so pionirji osvojili drugo mesto, Rok Štebih pa je v posamezni konkurenci osvojil tretje mesto. Člani pa so v tej ligi osvojili četrto mesto in samo za dva kroga zaostali za tretjim. Med posamezniki je Roman Maguša osvojil tretje mesto.

V Medobčinski ligi, kjer sodelujemo skupaj z SD Osek, SD Vitomarci, SD Velka in SD Selci so naši člani tretjič zapored osvojili prvo mesto. Naša druga ekipa pa je osvojila peto mesto.

To so le nekateri najbolj odmevni rezultati naših strelcev. Osvojili smo še mnogo pokalov in medalj na različnih turnirjih po Slovenskih goricah. Zaradi odličnih dosežkov v minuli sezoni smo pripravili sprejem našim šampionom, saj so si to vsekakor zaslužili.

Drugo leto sprejem ponovimo..
                                                                                             
                                                                                                                      Franci Hameršak